Autònoms, microempreses i empreses de fins a 50 treballadors es poden beneficiar de noves ajudes a través del Kit Digital, iniciativa del Ministeri d’Economia i Transformació Digita. Aquest posa a l’abast de les empreses la creació d’una pàgina web, el llançament d’una botiga online o l’elaboració d’un pla de xarxes socials entre d’altres recursos.

L’equip del Mollet Hub t’ofereix suport i assessorament gratuït per tal que puguis conèixer els nous ajuts i sol·licitar-los. També t’informarà de forma personalitzada sobre altres recursos d’interès pel teu negoci.

NOVA CONVOCATÒRIA – prevista pel mes de juliol
Ajuts per empreses de 3 a 9 treballadors

  • Participa en la presentació del Kit Digital al Mollet Hub el proper 15 de setembre a les 9.15am (Av. Jaume I, 32) on explicarem pas a pas com demanar l’ajuda i en què consisteix. Inscriu-te en aquest enllaç.

CONVOCATÒRIA OBERTA! Per a empreses de 10 a 49 treballadors.

ON POTS TROBAR MÉS INFORMACIÓ?

Pots contactar amb l’equip del Mollet Hub per demanar més informació o assessorament, apuntar-te a la sessió informativa el proper 15 de setembre i visitar la web d’Acelera Pyme del Kit Digital del Ministeri on trobaràs informació addicional.

La mida de l’empresa sol·licitant (de 0 a 50 treballadors), determinarà l’import assignat en forma de bono (fins a un màxim de 12.000€), que servirà per finançar els serveis escollits. En la pròpia plataforma del Ministeri, el beneficiari subvencionat amb aquesta ajuda podrà escollir servei de digitalització i proveïdor per realitzar els serveis i gastar el bono rebut.

Els serveis de digitalització oferts pel Ministeri son a més molt variats: creació de pàgina web, d’ecommerce, gestió de xarxes socials, gestió de clients i analítica empresarial, serveis i eines d’oficina virtual, gestió de processos i facturació electrònica, comunicacions segures i implementació de solucions en Ciberseguretat.

NOU! La convocatòria s’ha obert i tothom que estigui interessat pot fer la preinscripció al portal d’Acelera Pyme.