Des del MolletHub us oferim formacions relacionades amb l’emprenedoria, el màrqueting, la innovació, la transformació digital i la competitivitat empresarial a través del canal de Youtube MolletHub TV. És també en aquest mitjà on trobaràs publicades totes les formacions online realitzades fins a data d’avui.

INSCRIU-TE AQUÍ //  Les sessions presencials les oferim a l’espai MolletHub (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès) i les telemàtiques, a través del canal de Youtube MolletHub TV:

CAMÍ PER EMPRENDRE AMB ÈXIT:Inscripcions a través de la Xarxa Emprèn o al l MolletHub: Av. Jaume I 32 de Mollet, info@mollethub.cat , 935705160, WhatsApp 679333158 (missatge).

Novembre: 24 de novembre

Desembre: 1, 15 i 22 de desembre

TEMÀTICA DE LES FORMACIONS:

  • Emprenedoria. Us explicarem de forma molt pràtica com organitzar la vostra idea de negoci en un model de negoci; la metodologia CANVAS per a fer-ho; així com també us ensenyem diferents patrons i models de negoci, com realitzar estudis de mercat, plans de viabilitat, entre altres. I si no vols emprendre des de zero, tenim el programa Reempresa de cessió de negocis.
  • Economia-finances, finançament. Sessions per ajudar a empreses i emprenedors a entendre i gestionar la part econòmico-financera d’un negoci.
  • Models de negoci digitals. Sessions per ajudar a qualsevol que vulgui iniciar o millorar un negoci digital: ecommerce, omnicanalitat, etc.
  • Innovació. Sessions on s’expliquen metodologies per a innovar. Innovació en producte o portafoli (quins altres productes puc oferir, com poden ser els més productes més competitius, etc.). Innovació en models de negoci. Innovació en processos.
  • Innovació oberta. Sessions per a posar en contacte ciutadans, empreses, emprenedors, etc. i poder crear, desenvolupar o treure profit de la intel·ligència col·lectiva.
  • Competitivitat empresarial. Sessions per ajudar a augmentar i consolidar la competitivitat d’empreses i emprenedors.

Segueix-nos a Instagram per estar al dia de tots els serveis que oferim a les empreses: @MolletHubInnova