L’AJUNTAMENT DE MOLLET COL·LABORA AMB PIMEC VALLÈS ORIENTAL PER IMPULSAR EL PROGRAMA “PLA DE VIABILITAT” ADREÇAT A EMPRESES


L’Ajuntament de Mollet informarà sobre el projecte a totes les empreses interessades. Es tracta d’un programa 100% subvencionat, dirigit a pimes d’1 a 249 treballadors afectades per les conseqüències de la pandèmia.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, en col·laboració amb PIMEC i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa el Pla de Viabilitat Empresarial amb l’objectiu de garantir la viabilitat de les empreses de Mollet del Vallès i impulsar el seu futur arrel dels efectes per la Covid-19.

Aquest programa està 100% subvencionat i s’adreça a petites i mitjanes empreses d’entre 1 i 249 treballadors, amb 3 o més anys d’activitat. A més, han de tenir la matriu o el centre de decisió a Catalunya i que pertanyin a sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia.
S’informarà i assessorarà a les empreses que vulguin saber com analitzar l’estat del seu negoci i assegurar-se la seva continuïtat.

El Pla de Viabilitat Empresarial és un programa que diagnostica la situació i viabilitat de l’empresa, capacita l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries per a la identificació dels factors claus de canvi i transformació, estructura un full de ruta de viabilitat empresarial amb l’objectiu final d’aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini.

Per a més informació sobre el programa “Pla de viabilitat”, es pot contactar amb l’equip del MolletHub: WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.com

També pots accedir al web del programa: www.plaviabilitat.cat

 

Mollet del Vallès

16 de febrer de 2021