L’AJUNTAMENT DE MOLLET I ESADE CREAPOLIS POSEN EN MARXA EL “CICLE D’INNOVACIÓ EMPRESARIAL”

L’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració d’Esade Creapolis, posa en marxa un programa de 8 activitats adreçades al teixit empresarial de la ciutat, en les que es presentaran les últimes tendències en la gestió de la innovació amb l’objectiu de promoure el seu creixement i la competitivitat.

Durant el cicle es presentaran les últimes tendències en la gestió de la innovació i s’afavorirà el networking i les connexions entre el personal directiu.

El programa consisteix en 8 activitats agrupades en 4 accions de diferent format i durada que es desenvoluparan al voltant dels temes més rellevants envers la innovació i la competitivitat del teixit empresarial, entre el 23 de març i el 6 de juliol de 2021. Aquí pots consultar el programa complet.

Totes les activitats estaran dirigides per ponents vinculats a Esade Creapolis que compten amb una dilatada carrera en l’àmbit de la innovació empresarial, ja sigui des del món empresarial, la consultoria, el món acadèmic o l’àmbit d’agències per a la competitivitat de l’empresa.

Les activitats que estan previstes són:

  • Workshop: Oportunitats de la Indústria 4.0 (Workshop de 4 sessions: 23/3 – 6/04- 20/4-11/5 de 17.30 a 19h). Consulta el contingut de l’acció i inscriu-te aquí!
  • Ponència: Lideratge innovador(1/06 de 17.30 a 18.30h) Consulta el contingut de l’acció i inscriu-te aquí!
  • Innovació sostenible als polígons d’activitat econòmica i entorns industrials (22/06 de 17.30 a 18.30h) Consulta el contingut de l’acció i inscriu-te aquí!
  • Workshop: Com col·laborar i gestionar el talent? Taula rodona entre emprenedors i empreses(Workshop de 2 sessions: 29/06 i 6/07 de 17.30 a 19h) Consulta el contingut de l’acció i inscriu-te aquí!

Les trobades d’aquestes empreses poden ser online, presencials o en format mixt en funció de l’activitat. En el cas de les activitats presencials, aquestes es poden desenvolupar tant a l’ecosistema d’innovació d’Esade Creapolis, com als espais habilitats per l’Ajuntament de Mollet.

Les empreses interessades a participar d’alguna de les accions o per a més informació poden contactar amb: WhatsApp 679333158; Telèfon 935705160; a/e: info@mollethub.cat

La missió de Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet és ser l’ens impulsor i dinamitzador dels agents de l’ecosistema d’innovació i el Baix Vallès centrat en la ciutadania i en el teixit empresarial per a un desenvolupament econòmic sostenible i un compromís social en el territori. Alhora, impulsa i dona suport a la creació de nous negocis i al manteniment del teixit empresarial. http://www.mollethub.cat

Esade Creapolis és el parc empresarial i de coneixement de l’escola de negocis de Esade. Situat al Campus de Esade a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), va ser inaugurat el 2009. Ofereix una gran varietat de serveis orientats a promoure i accelerar la innovació i compta amb una infraestructura física de 20.000 m², on se situen 55 empreses de diversos sectors. Es tracta d’un ecosistema innovador on conviuen grans corporacions, pimes, start-ups i altres agents, i es nodreix directament del coneixement i del talent de l’escola de negocis Esade. https://www.esadecreapolis.com/

INSCRIU-TE AQUÍ!