Vols formar part de l'ecosistema innovador de Mollet?

 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del MolletHub, presenta la borsa de testejadors, una iniciativa pionera a la ciutat que beneficiarà directament a les persones emprenedores de Mollet i també a les empreses que vulguin innovar i desenvolupar nous productes, serveis o models de negoci d’empreses.

Quins són els objectius de la borsa de testejadors?

Per una banda, es fomentarà  la col·laboració entre emprenedors, ciutadania i empreses i al mateix temps, ajudarà a millorar els productes, serveis o negocis que estan plantejant obrir o oferir els emprenedors. Aquesta és gratuïta i es garanteix la protecció de dades i l’anonimat de totes les persones inscrits.

Qui pot formar-ne part?

Tothom qui vulgui col·laborar en l’ecosistema innovador i emprenedor de Mollet pot inscriure’s a borsa per fer créixer l’entorn col·laboratiu i participatiu donant la seva opinió sobre les idees que es proposin. Aquesta opinió serà molt important i aportarà molt valor perquè ajudarà als emprenedors i empreses de Mollet i del Baix Vallès a tirar endavant els productes o serveis amb més èxit.

Com podran col·laborar els inscrits a la borsa?

Per una banda, respondran enquestes que se’ls faran arribar per correu electrònic. I també, podran participar en testejos presencials al MolletHub per poder veure, tocar, provar… els productes o serveis que plantegi l’empresa o l’emprenedor.

Com em puc inscriure?

Si voleu formar part de la borsa de testejadors, inscriviu-vos a través de l’enllaç Borsa de testejadors, o bé, adreceu-vos al MolletHub (Av. Jaume, I 32 de Mollet), envieu un correu a info@mollethub.cat, truqueu al 935705160 o envieu un missatge al Whatsapp 679333158.